Hoe werkt het?

Antislipoplossing voor winkelcentra, zwembaden en badkamervloeren

De gripoplossing is dé onzichtbare antislipoplossing tegen gladde en/of vochtige tegelvloeren, trappen en andere oppervlaktes die aangebracht worden door De Gripman. De grip wordt via dieptereiniging direct aangebracht op de tegel. Na enkele minuten inwerken wordt deze geneutraliseerd met water waarna we alles droogmaken. Middels deze eenvoudige werkwijze kunnen we grote oppervlakten aan in relatief weinig tijd. De overlast wordt hiermee tot een minimum beperkt én u bespaart op de kosten.

Dé antislipoplossing

De gripoplossing is slechts enkele minuten na aanbrengen volledig beloopbaar, ook met blote voeten. Het product is bovendien milieuvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar en bevat geen gevaarlijke oplosmiddelen of giftige chemicaliën. Daarnaast remt de unieke formule de opbouw van schadelijke bacteriën. Dit product kan overal worden toegepast waar natte en gladde vloeren een risico vormen voor zowel gasten, bezoekers en/of personeel.

Ook bescherming van uw tegels

De gripoplossing hecht zich in het oppervlakte van de tegel en zorgen voor een duurzame laag, die naast een antislipwerking ook bescherming biedt aan de tegel zelf. De behandeling tast het originele aspect van de tegel niet aan en daardoor is het resultaat niet zichtbaar, maar wel duidelijk voelbaar. Het systeem is uitermate geschikt voor keramische tegels, maar werkt ook op marmer en natuurstenen ondergronden. Door de unieke werkwijze (spray-spoel-klaar) zijn we sneller klaar (minder overlast) en bespaart u enorm op de kosten.

Stroefheidswaarden

De stroefheidswaarden van de vloer bedragen na behandeling zijn R 11>12 – NEN 7 907 0,40>0,45. Deze kunnen op verzoek worden gemeten met een Tribometer.

Voor particulieren, VVE’s en bedrijven

De Gripman is in te huren door particulieren, verenigingen van eigenaren en bedrijven met vloeren/ondergronden die te glad zijn. Hij werkt per vierkante meter vanuit een basisbedrag en komt geheel vrijblijvend langs om bij u de situatie te boordelen.

Al voor € 195,00* zorgen wij voor een veilige leef- én werkomgeving!

* Prijs is afhankelijk van het aantal te behandelen m².